Veilig werken op hoogte

Met als achtergrond buitensport met klimmen als specialisme kan Peter als geen ander de risico’s en veiligheid doorgronden van veilig werken op hoogte. Na jarenlang klimervaring op te hebben gedaan in zowel Frankrijk als de Belgische Ardennen en als (ex)-eigenaar van een buitensportbedrijf is hij zich vervolgens gaan specialiseren in het Industrieel Klimmen. Inmiddels is hij Irata gecertificeerd. ( level 1) en als docent overal in Nederland werkzaam.

Peter kan je als geen ander meenemen vol enthousiasme in de ‘wereld op hoogte’. Met zijn ervaringen weet hij je te inspireren en leert hij je om bewust om te gaan met veiligheid.

De cursussen ‘veilig werken op hoogte’ zijn op maat gemaakt. Peter gaat graag met je in gesprek!

Ze zijn in ieder geval:

  • Praktisch van aard
  • Juiste mix tussen theorie en praktijk
  • Veilig
  • No-nonsense
  • De mogelijkheid om e-learning in te zetten

Peter is iemand die veel indruk op mij maakt. Met zijn kennis en enthousiasme over veilig werken op hoogte. Ik ben zelf al 6 jaar IRATA Level 3 en heb 12 jaar ervaring met extreme hoogbouw. Peter is de enige docent waar ik het volle vertrouwen in heb. Hij is duidelijk, eerlijk, erg praktisch, oplossings- en klantgericht. Hij spreek personen aan op een opbouwende en positieve manier. Na zijn training ga je met vol vertrouwen aan het werk op hoogte en heb je jouzelf ook iets beter leren kennen. En dat laatste maakt Peter speciaal!

Leen

VolkerWessels Telecom

Peter heeft ons getraind voor Veilig Werken op Hoogte. Hij was erg toegankelijk, echt ontspannen. En wist wet-en regelgeving en veiligheid met humor te combineren. Dat zie je niet vaak! De mannen zijn uitgedaagd en weer met hun neus op de feiten gedrukt.

Peter

CBRE